1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  1. thepiercedweirdo

    thepiercedweirdo Shack Builder

    I can't seem to figure out what's going on. I'm guessing it's the new Workshop Skin Optimizations. But nothing is loading but the inbuilt skins. Everything has the loading arrow circles on it. I thought that maybe it was a skin plugin I had so I unloaded it. Still the same. Everyones purchased skins are showing as the default skin. Is there a server command to override this?

    Okay. So it's an every server thing. Is this client side or server side? Anyone know?
     
    Last edited by a moderator: Feb 27, 2018
  2. tomhud

    tomhud Master Researcher

    not sure why u getting it but im seeing skins fine in game.
     
  3. thepiercedweirdo

    thepiercedweirdo Shack Builder

    It must be a client side error then. Anyone I've gotten a response from through chat or talked to is having the same issue. I've gone onto multiple servers both modded and Vanilla and had the same result.
     
  4. tomhud

    tomhud Master Researcher

    did u do the second server update as im sure they released a patch for this
     
  5. thepiercedweirdo

    thepiercedweirdo Shack Builder

    Oh. I didn't see a notification for the update. I use rust-server.info And they haven't posted anything. Thanks for the heads up. :)
     
  6. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    There has only been one server update, but two client updates since Thursday.
     
  7. thepiercedweirdo

    thepiercedweirdo Shack Builder

    Okay. I've gotten the second Oxide update. @Wulf Do you have any idea what's going on with this?
     
  8. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Skin loading isn't related to Oxide, so no, sorry.
     
  9. thepiercedweirdo

    thepiercedweirdo Shack Builder

    Yeah. Sorry about that one. Forgot. Thank for responding though.
     
  10. Rick 4

    Rick 4 Scavenger

    I tested them on other servers, and they were normal, but my server didn't load the skin.
    --- Double Post Merged, Feb 13, 2018 ---
    Not just me, all the players in my server have this problem
     
  11. Corrosive

    Corrosive Airdrop Stalker

    We have this issue, we're doing some testing to find the problem skins
     
  12. Batman163

    Batman163 Scavenger

    same here.. nothing is showing on my server :/ that sux cuz i just bought the Skinbox lol
     
  13. Akeno Himejima

    Akeno Himejima Plugin Developer

    i think its client sided i have no issues what so ever.
     
  14. Akeno Himejima

    Akeno Himejima Plugin Developer

    i did notice that using a skinplugin will take a bit of time as in if ur using skinbox thats not related to oxide but if u use that leave the item in the box till it loads if u remove the item from the box before it loaded the skin it wont load the skin
     
  15. Batman163

    Batman163 Scavenger

    I left the item in the skinbox for like 10 min and nothing was loaded. Really wierd.. But i will see how it goes after the update tomorrow :)
     
  16. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    There is no update tomorrow that I am aware of, they update monthly now.
     
  17. Corrosive

    Corrosive Airdrop Stalker

    do perf 9 to see your clogged skin queue ;)
     
  18. Batman163

    Batman163 Scavenger

    How do i do that?

    What does this means?

    SkinnedMeshCollision without aby SkinnedMeshCollider: assets/prefabs/player/player_model.prefab
     
    Last edited by a moderator: Feb 27, 2018
  19. usafbran

    usafbran Wood Hoarder

    Anyone having issues with skinned items loading in? Just getting the recycle icon on all icons in game.
     
  20. sandy_vagoina

    sandy_vagoina Naked Wanderer

    i joined your club :(