1. rob2uk

    rob2uk Naked Wanderer

    What version of Linux are you using? Looks like it's not a deb-based distro
     
  2. Enough.

    Enough. Naked Wanderer

    I spend whole night to try few methods and now i got this...
    Code (Text):
    wine: cannot find L"C:\\windows\\system32\\RustDedicated.exe"
    root@vps241041:/home/steam/steamcmd/rust# fixme:ole:RemUnknown_QueryInterface No interface for iid {00000019-0000-0000-c000-000000000046}
    what im doing wrong? :(
     
  3. Truffle my butter

    Truffle my butter Naked Wanderer

    same here still have not found out what or why this is happening /:
     
  4. Enough.

    Enough. Naked Wanderer

    I guess im stupid but im doing steb by step what u said and hace this:
    Code (Text):
    fixme:dbghelp_msc:codeview_snarf S-Udt BIO: couldn't find type 0x1200
    fixme:dbghelp_msc:codeview_get_type Returning NULL symt for type-id 1047
    fixme:dbghelp_msc:codeview_snarf S-Udt LPCUWSTR: couldn't find type 0x1047
    fixme:dbghelp_msc:codeview_get_type Returning NULL symt for type-id 106f
    fixme:dbghelp_msc:codeview_snarf S-Udt PIP_MSFILTER: couldn't find type 0x106f
    fixme:dbghelp_msc:codeview_get_type Returning NULL symt for type-id 101f
    fixme:dbghelp_msc:codeview_snarf S-Udt PTP_CLEANUP_GROUP_CANCEL_CALLBACK: couldn't find type 0x101f
    fixme:dbghelp_msc:codeview_get_type Returning NULL symt for type-id 15ae
    fixme:dbghelp_msc:codeview_snarf S-Udt PTP_CALLBACK_ENVIRON: couldn't find type 0x15ae
    fixme:dbghelp_msc:codeview_get_type Returning NULL symt for type-id 103f
    fixme:dbghelp_msc:codeview_snarf S-Udt PUWSTR_C: couldn't find type 0x103f
    fixme:dbghelp_msc:codeview_get_type Returning NULL symt for type-id 43bb
    fixme:dbghelp_msc:codeview_snarf S-Udt TLS_SESSION_TICKET_EXT: couldn't find type 0x43bb
    fixme:dbghelp_msc:codeview_get_type Returning NULL symt for type-id 1006
    fixme:dbghelp_msc:codeview_snarf S-Udt PCWSTR: couldn't find type 0x1006
    fixme:dbghelp_msc:codeview_get_type Returning NULL symt for type-id 4714
    team\rust\RustDedicated.exe: symbol.c:281: symt_new_function: Assertion `!sig_type || sig_type->tag == SymTagFunctionType' failed.
    wine: Assertion failed at address 0x7f2c9f6d4267 (thread 003b), starting debugger...
     
  5. SpeedOP

    SpeedOP Scavenger

    Centos 5 and what should I use?
     
  6. Ale'X

    Ale'X Naked Wanderer

    Vanilla parameters don't work ... but I don't have any issues without Oxide ...

    I manage this Rust server for one month and I never had an issue like that ...

    Don't understand ... really ...
     
  7. Truffle my butter

    Truffle my butter Naked Wanderer

    so has anyone gotten the linux one to work at all? if so what are you running on?
     
  8. Zeker

    Zeker Scavenger

    How to create rust server for linux ??

    help me plz

    movie plz~! or write plz!
     
  9. Truffle my butter

    Truffle my butter Naked Wanderer

    f it im giving up on trying to get anything rust running on linux lol
     
  10. Kevin 2

    Kevin 2 Naked Wanderer

    I am also getting the same error on Debian 8 with the rust dedicated server, along with
    Code (Text):
    Got a SIGSEGV while executing native code. This usually indicates
    a fatal error in the mono runtime or one of the native libraries
    used by your application.
    Showing in the log, anybody know any fixes? I am not nearly familiar enough with Linux to want to try and do a WINE build.
     
  11. Zeker

    Zeker Scavenger

    i want help me!
     
  12. Wibblet

    Wibblet Naked Wanderer

    Has anyone gotten this to work. I'm about ready to give up lol
     
  13. Wibblet

    Wibblet Naked Wanderer

    This the error I'm getting and I'm following the instructions found on here exactly. It's driving me crazy, any help would be great, thank you!

    I'm using a freshly installed Ubuntu 14.04 64bit Stock

    Code (Text):

    steam@home:~/rust$ ./start.sh
    wine: created the configuration directory '/home/steam/.wine64'
    err:ole:marshal_object couldn't get IPSFactory buffer for interface {00000131-0000-0000-c000-000000000046}
    err:ole:marshal_object couldn't get IPSFactory buffer for interface {6d5140c1-7436-11ce-8034-00aa006009fa}
    err:ole:StdMarshalImpl_MarshalInterface Failed to create ifstub, hres=0x80004002
    err:ole:CoMarshalInterface Failed to marshal the interface {6d5140c1-7436-11ce-8034-00aa006009fa}, 80004002
    err:ole:get_local_server_stream Failed: 80004002
    err:ole:marshal_object couldn't get IPSFactory buffer for interface {00000131-0000-0000-c000-000000000046}
    err:ole:marshal_object couldn't get IPSFactory buffer for interface {6d5140c1-7436-11ce-8034-00aa006009fa}
    err:ole:StdMarshalImpl_MarshalInterface Failed to create ifstub, hres=0x80004002
    err:ole:CoMarshalInterface Failed to marshal the interface {6d5140c1-7436-11ce-8034-00aa006009fa}, 80004002
    err:ole:get_local_server_stream Failed: 80004002
     
     
  14. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Which version of Wine are you using? Most stock versions of Wine will not work.
     
  15. Wibblet

    Wibblet Naked Wanderer

    It works! I just had to reboot the server! Awesome

    I'm using 1.8
     
    Last edited: Feb 1, 2016
  16. peubraw

    peubraw Scavenger

    I got 1 server working but, how can I run multiples servers on the same machine ?
     
  17. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Same method, just use screen and change the ports.
     
  18. peubraw

    peubraw Scavenger

    Here is my start.sh script but it only runs 1 server, the second one doesnt starts:
    "WINEARCH=win64 WINEPREFIX=~/.wine64 /usr/bin/xvfb-run --auto-servernum --server-args='-screen 0 640x480x24:32' /usr/bin/wine RustDedicated.exe"

    Im tring to make thouse run with tcadmin, any tip ?
     
  19. GodServer

    GodServer Wood Hoarder

    wine don't use

    don't working ??
     
  20. SeBL4RD 2

    SeBL4RD 2 Shack Builder

    Hi, i did a cron + script for restart my server, but sometimes after a restart, RCON is unavailable. Server works perfectly.

    Am i alone with this problem? Really embarrassing....

    I tried 2 solutions : The first, did the kill and restart in same script, working but problem persist.
    And
    Tried a 1st cron in sudo for kill all wine (pkill, -k) process and a second cron for launch the server after in User = problem persist.

    Don't have Rcon console and connection is a nightmare :(
    --- Double Post Merged, Feb 7, 2016 ---
    Any idea what cause that ? @Wulf