1. xTCxMasterMind

    xTCxMasterMind Naked Wanderer

    hey guys when i start up my server it says Unknown file version newtonsoft.jason.dll any solutions??
    --- Double Post Merged, Apr 21, 2017 ---
    i reput in the oxide mod and now its not throwing any error its just saying in the cmd line staring connection **** on port **** there are numbers not stars it just changes every time
     
  2. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Could you show a screenshot of the console and full error please?
     
  3. xTCxMasterMind

    xTCxMasterMind Naked Wanderer

    upload_2017-4-20_23-6-19.png
    --- Double Post Merged, Apr 21, 2017 ---
    it doesnt move off that and it doesnt throw any errors anymore
     
  4. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Where are you seeing the other error?
     
  5. xTCxMasterMind

    xTCxMasterMind Naked Wanderer

    it use to pop up when i clicked x on the command prompt but now it doesnt
    --- Double Post Merged, Apr 21, 2017 ---
    fixed it i had to completly replace the stok ROK_Data directory and reinstall the oxide mod stupid simple fix sorry
     
  6. Stenbeck

    Stenbeck Naked Wanderer

    im having the same problem but re-installing the mod doesn't work :,c
     
  7. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Without logs or details, there isn't much we can help you with.
     
  8. Stenbeck

    Stenbeck Naked Wanderer

    http://i.imgur.com/y1AqEFQ.png
    --- Double Post Merged, Aug 6, 2017 ---
    The server was working fine till i replaced the ROK_Data files with the Oxide's ROK_Data Files... i dont know what to do :c
    --- Double Post Merged, Aug 6, 2017 ---
    Im running the R16 version of the game
     
  9. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Restore the Newtonsoft.Json.dll with the one that came with the game and see if it works.
     
  10. Stenbeck

    Stenbeck Naked Wanderer

    i deleted the "Saves" Folder. Re-installed Oxide and it worked... Well at least is generating the Oxide's Files in the Server folder.
    --- Double Post Merged, Aug 6, 2017 ---
    Thank you for replying so quickly. I have been trying to solve this since a week, and i saw this thread just today... thank you.
    --- Double Post Merged, Aug 6, 2017 ---
    It generated the files and everything, i was playing in the server with the plugins, but when i /shutdown the server and started again it show up again with the same "newtonsoft.json.dll" issue.
    --- Double Post Merged, Aug 6, 2017 ---
    If i replace the Newtonsoft.Json.dll with the one that came with the game it asks me for another .dll and when i restore that one, another one...
    --- Double Post Merged, Aug 6, 2017 ---
    And if i replace all the files with the "Unknown version" issue, i got the server console full of purple messages D:

    i have to delete the "Saves" folder every time i want to open my server?
     
    Last edited by a moderator: Aug 6, 2017
  11. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    From your other post, it sounds like you did not have a clean Reign of Kings server install with mixed Steam/non-Steam files. Oxide doesn't modify or replace any files other than what comes in the zip, which is none of the Steam files.
     
  12. Stenbeck

    Stenbeck Naked Wanderer

    So how i can make a clean install ?