1. RaptikCZ

    RaptikCZ Naked Wanderer

    Hi,
    i have tested oxide on A15.2
    fresh install on debian x64 linux
    few days goes everything ok
    but sudenly oxide have strange behavior (after migrating map and playerdata from another server)
    reinstall 7dtd didn't help, new downloading oxide didn't help.

    server still going, player can join but:
    - some comnands from servertools don't work (for example /day7)
    - server suddenly go offline without error in log - no cpu or ram peak - just stop
    - in logs are messages about some things can't be loaded (like:
    Code (Text):
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/kernel32
     
    )
    - log repeating almost after each normal line:
    Code (Text):
    (Filename: /home/builduser/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 37)
    without oxide is server OK - no problems
    --- Double Post Merged, Feb 18, 2017 ---
    oxide log
    Code (Text):
    19:16 [Info] Loading Oxide Core v2.0.0...
    19:16 [Info] Loading extensions...
    19:16 [Info] Loaded extension CSharp v1.0.0 by Oxide Team
    19:16 [Info] Loaded extension MySql v1.0.0 by Oxide Team
    19:16 [Info] Loaded extension Python v1.0.0 by Oxide Team
    19:16 [Info] Loaded extension SQLite v1.0.0 by Oxide Team
    19:16 [Info] Loaded extension Unity v1.0.0 by Oxide Team
    19:16 [Info] Loaded extension SevenDays v1.0.0 by Oxide Team
    19:16 [Info] Using Covalence provider for game '7 Days to Die'
    19:16 [Info] Loading plugins...
    19:16 [Info] Loaded plugin Unity Core v1.0.0 by Oxide Team
    19:16 [Info] Loaded plugin 7 Days to Die v1.0.0 by Oxide Team
    19:28 [Info] Loading Oxide Core v3070.0.0...
    19:28 [Info] Loading extensions...
    19:28 [Info] Loaded extension CSharp v3070.0.0 by Oxide Team
    19:28 [Info] Loaded extension MySql v3070.0.0 by Oxide Team
    19:28 [Info] Loaded extension Python v3070.0.0 by Oxide Team
    19:28 [Info] Loaded extension SQLite v3070.0.0 by Oxide Team
    19:28 [Info] Loaded extension Unity v3070.0.0 by Oxide Team
    19:28 [Info] Loaded extension SevenDays v3070.0.0 by Oxide Team
    19:28 [Info] Using Covalence provider for game '7 Days to Die'
    19:28 [Info] Loading plugins...
    19:28 [Info] Loaded plugin Unity Core v3070.0.0 by Oxide Team
    19:28 [Info] Loaded plugin 7 Days to Die v3070.0.0 by Oxide Team
    20:04 [Info] Loading Oxide Core v3070.0.0...
    20:04 [Info] Loading extensions...
    20:04 [Info] Loaded extension CSharp v3070.0.0 by Oxide Team
    20:04 [Info] Loaded extension MySql v3070.0.0 by Oxide Team
    20:04 [Info] Loaded extension Python v3070.0.0 by Oxide Team
    20:04 [Info] Loaded extension SQLite v3070.0.0 by Oxide Team
    20:04 [Info] Loaded extension Unity v3070.0.0 by Oxide Team
    20:04 [Info] Loaded extension SevenDays v3070.0.0 by Oxide Team
    20:04 [Info] Using Covalence provider for game '7 Days to Die'
    20:04 [Info] Loading plugins...
    20:04 [Info] Loaded plugin Unity Core v3070.0.0 by Oxide Team
    20:04 [Info] Loaded plugin 7 Days to Die v3070.0.0 by Oxide Team
     
    is it correct oxide version? but I downloaded it from download link
     
  2. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Everything looks fine there according to the logs. Only thing I see is someone ran the shutdown command via Telnet locally.
     
  3. RaptikCZ

    RaptikCZ Naked Wanderer

    it was me :)
    today i doing another test
    server tools cant execute some commands, logs are spawned with could not be loaded...
    when i saw, that some things dont work, then I shuted down server and wrote here msg.
     
  4. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    The messages you posted in the first post are not actual errors or issues.
     
  5. RaptikCZ

    RaptikCZ Naked Wanderer

    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/kernel32
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/libkernel32.so
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/./kernel32
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/./libkernel32.so
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/kernel32
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/libkernel32
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/libkernel32.so
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/./libkernel32
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/./libkernel32.so
    Fallback handler could not load library /home/steam/engine/7DaysToDieServer_Data/Mono/x86_64/libkernel32

    line 80 from attached file log 7dtd
    --- Double Post Merged, Feb 18, 2017 ---
    next on 370 line
     
  6. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    None of those should be of concern either, just common Unity debug output.
     
  7. RaptikCZ

    RaptikCZ Naked Wanderer

    ok, then why:
    1) just copy of server data from other server leads to situation, where this fallback handler and

    (Filename: /home/builduser/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp
    Line: 37)

    start repeated suddenly (before this logs are almost same with or without oxide)
    - same on fresh random world

    2) some chat commands stop working (no oxide plugin - pure oxide)

    what version of oxide is now for 7dtd? 30minutes old download and in log i have version Loading Oxide Core v2.0.0
     
  8. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    The first is a debug line from Unity, all not a concern or error. It's normal. Oxide is updated for 7 Days to Die Alpha 15.2.
     
  9. RaptikCZ

    RaptikCZ Naked Wanderer

    Ok thanks for your time.

    I am just trying figure
    - why sudenly logs are spawned with that line, when i have oxide before without it (just moved data and start it)

    - why sudenly some of servertools commands stop working with oxide installed

    - why sudenly server stoped when oxide is installed
     
  10. RaptikCZ

    RaptikCZ Naked Wanderer

    after instaliing oxide 2.0.3058 and try command /day7:

    Code (Text):
    2017-02-19T19:12:01 1024.501 ERR [MODS] Error while executing ChatMessage on mod "Server Tools"

    (Filename: /home/builduser/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 37)

    2017-02-19T19:12:01 1024.501 EXC Could not load type 'FPS' from assembly 'Assembly-CSharp, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
    '.
    TypeLoadException: Could not load type 'FPS' from assembly 'Assembly-CSharp, Version=0.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.
      at ServerTools.ChatHook.Hook (.ClientInfo _cInfo, System.String _message, System.String _playerName, System.String _secondaryName, Boolean _lo
    calizeSecondary) [0x00000] in <filename unknown>:0
      at ServerTools.API.ChatMessage (.ClientInfo _cInfo, EnumGameMessages _type, System.String _message, System.String _playerName, Boolean _locali
    zeMain, System.String _secondaryName, Boolean _localizeSecondary) [0x00000] in <filename unknown>:0
      at ModManager.ChatMessage (.ClientInfo _cInfo, EnumGameMessages _type, System.String _msg, System.String _mainName, Boolean _localizeMain, Sys
    tem.String _secondaryName, Boolean _localizeSecondary) [0x00000] in <filename unknown>:0
    UnityEngine.DebugLogHandler:Internal_LogException(Exception, Object)
    UnityEngine.DebugLogHandler:LogException(Exception, Object)
    UnityEngine.Logger:LogException(Exception, Object)
    UnityEngine.Debug:LogException(Exception)
    Logger:masterLogException(Exception)
    Logger:Exception(Exception)
    Log:Exception(Exception)
    ModManager:ChatMessage(ClientInfo, EnumGameMessages, String, String, Boolean, String, Boolean)
    GameManager:GameMessageServer(ClientInfo, EnumGameMessages, String, String, Boolean, String, Boolean)
    NetPackageGameMessage:ProcessPackage(World, INetConnectionCallbacks)
    ConnectionManager:md001d(INetConnection, NetPackageDirection)
    ConnectionManager:Update()

    (Filename:  Line: -1)

    2017-02-19T19:12:01 1024.503 INF Chat: 'RaptikCZ': /day7

    (Filename: /home/builduser/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 37)

    2017-02-19T19:12:19 1042.426 INF Time: 16.52m FPS: 52.29 Heap: 379.4MB Max: 417.6MB Chunks: 361 CGO: 9 Ply: 1 Zom: 0 Ent: 1 (1) Items: 0 CO: 1 R
    SS: 1288.9MB

    (Filename: /home/builduser/buildslave/unity/build/artifacts/generated/common/runtime/UnityEngineDebugBindings.gen.cpp Line: 37)

     
     
  11. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    It looks like you're trying to mix mods, which we've not tested.
     
  12. RaptikCZ

    RaptikCZ Naked Wanderer

    maybe, but servertools are mostly common used
    and it worked with oxide few days back (6 - 8 days back if i remeber correctly)
     
  13. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Been running a server with it today (without ServerTools), and so far no issues. All I can suggest is to make sure you're using the latest version from our Downloads page.
     
  14. RaptikCZ

    RaptikCZ Naked Wanderer

    I tried maybe 4 or more versions of oxide (one from download link on dowload page, and others from update thread)

    btw - download from main page of 7dtd oxide downloaded v2.0.0 and forum thread have more fresh ones.

    but all of downloaded oxides pointing on minimaly missing FPS in Assembly-CSharp when you use in chat: /day7 ( for display in chat server fps, next BM horde, zombies / animals / bikes on server etc.)

    servertools: Release Server Tools v3.7 · dmustanger/7dtd-ServerTools · GitHub

    it is very handy tool
    - you can have periodic info in chat
    - motd
    - timed server restart (after xy minutes with warnings in chat and saveworld)
    - autosaveworld after xy minutes
    - custom commands
    - clan chat
    - ping check
    - invalid item stack / invalid items
    - reserved slot system
    and more

    i would like use oxide for steam accounts checking, and some other things...

    lastly used oxide:
    Code (Text):
    20:07 [Info] Loaded plugin Unity Core v3071.0.0 by Oxide Team
    20:07 [Info] Loaded plugin 7 Days to Die v3071.0.0 by Oxide Team
    20:07 [Info] CountryBlock, SteamChecks and Updater were compiled successfully in
    2371ms
    20:07 [Info] Loaded plugin CountryBlock v1.2.3 by Wulf/lukespragg
    20:07 [Info] Loaded plugin SteamChecks v3.0.0 by Spicy
    20:07 [Info] Loaded plugin Updater v2.1.1 by LaserHydra
    20:12 [Info] Unloaded plugin CountryBlock v1.2.3 by Wulf/lukespragg
    20:12 [Info] Unloaded plugin SteamChecks v3.0.0 by Spicy
    20:12 [Info] Unloaded plugin Updater v2.1.1 by LaserHydra
     
     
  15. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    They're all the same builds.

    I'm sure ServerTools may be useful, but can't guarantee Oxide to be working with other modding setups.
     
  16. RaptikCZ

    RaptikCZ Naked Wanderer

    OK, thats right...

    but I still wondering why same version of oxide working fine with all my mods for 4 days (more then 8 restarts, twaeking settings etc.) and after second world synchronization from other server starts 7dtd filling log about unity debug engine each second line and cannot load library this nad that and fully working mod starts working not so correctly... not mention that if oxide is active, server with players can be online aprox. 10minutes and goues to offline without any info in log

    it is strange... and pointing on somethigs missing in dependecies somewhere (system or oxide)...

    is it possible that some of system library can cause this? because in day when it start to make my "problem" i must some things updated and installed on Debian...
     
  17. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    It wouldn't be a missing dependency, just a conflict or potential mismatch from the looks of it. I ran my test server locally for days, and haven't seen it randomly restart once yet.