1. Virnex

    Virnex Scavenger

    i did that, and put them back in the \plugin folder
     
  2. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Well, that's still your issue. Please double-check and provide me with fresh logs once you've restarted your server.
     
  3. Virnex

    Virnex Scavenger

    do i need to re-install and fresh wipe it?
     
  4. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    No, just remove the duplicate plugins, shutdown the server, delete the oxide/logs, and start it again. Once you've done that, upload the new log here.
     
  5. Virnex

    Virnex Scavenger

    ok im not sure.. but this??
     
  6. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    You still have some files wrongly named, ex. DeathMessages (3).cs should be DeathMessages.cs.
     
  7. Virnex

    Virnex Scavenger

    is that the only one?
    --- Double Post Merged, Jan 2, 2016 ---
    okay everything should be good in this
     
  8. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    It looks like DeathMessages.cs was edited manually, as it isn't compiling still. I'd recommend getting a fresh copy.
     
  9. Virnex

    Virnex Scavenger

    so re-download it off this website?
    and what about /players?
     
  10. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    It looks to be loading just fine.
     
  11. Virnex

    Virnex Scavenger

    no when i type /players it says "You" and thats it
     
  12. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

  13. Virnex

    Virnex Scavenger

    So its being fixed..? or can i do something to fix it
    --- Double Post Merged, Jan 2, 2016 ---
    and i reinstalled "DeathMessages" but it looks to be the same as how i edited it... even though i deleted and reinstalled
    --- Double Post Merged, Jan 2, 2016 ---
    also when a player leaves my server it says "was" any idea why....?
    --- Double Post Merged, Jan 2, 2016, Original Post Date: Jan 2, 2016 ---
    Everything is good and going except for Death Messages, it says "Work in progress will update when finished." does that mean it doesnt work?
     
  14. rezajavadi790

    rezajavadi790 Naked Wanderer

    how to installing Oxide still in server????
     
  15. Virnex

    Virnex Scavenger

    why are only my lua files not working now?
     
  16. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Did you check your oxide/logs for errors?
     
  17. Virnex

    Virnex Scavenger

    how do i update my logs?
     
  18. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    The logs are generated (and updated) by Oxide, under the oxide/logs folder. If you mean upload, you can use the 'Upload a File' button here.
     
  19. Virnex

    Virnex Scavenger

    i have these but i think these are older logs... thts why i wanted to know how to get more recent ones
     
  20. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    I've moved your posts to the appropriated section, as you were posting under the Rust section, not Rust Legacy section.

    The log you uploaded is from January 12th, which is today for me, so it's most likely the most recent one for you. According to your log though, you appear to be missing a file. I'd recommend re-installing the latest Oxide for Rust Legacy build, making sure to overwrite and copy over all files from it.