1. TrollGamer

    TrollGamer Naked Wanderer

    Deleted everything and did it all again, He gave mistake again You can not help me by teamviewer? Please =( I want to make an online paid server. Bad need to configure on my pc
     
  2. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    There isn't really anything else I can suggest, I'm not aware of any other causes other than the ones I mentioned previously.
     
  3. FitnessGram

    FitnessGram Naked Wanderer

    Hello
    Some plugins work, while others do not on my server. I am currently using Fragnet hosting. In the console it states that it failed to load the plugin because no source was found. However, other plugins start up as the server starts up. All plugins are in the same folder.
     
  4. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Please upload your latest oxide/logs here.
     
  5. FitnessGram

    FitnessGram Naked Wanderer

    Here you go
     
  6. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Plugins are loaded automatically if you have them installed in the right location. You're trying to load them manually, but you're using the wrong filename. When using console commands, you need to use the exact filename of the plugin without the extension (example: XpBooster). The correct location is where your +server.identity is set to and then oxide/plugins.
     
  7. Baloo 2

    Baloo 2 Naked Wanderer

    After this recent patch i couldn't initialize the oxide server plugins. Is the oxide server outdated, because other servers works with plugins in the new update.
     
  8. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Please upload your latest oxide/logs and RustDedicated_Data/output_log.txt.
     
  9. Baloo 2

    Baloo 2 Naked Wanderer

    There you go.
    --- Double Post Merged, Oct 13, 2016 ---
    You maybe need this one too.
     
  10. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Did you re-install Oxide after updating Rust?
     
  11. Baloo 2

    Baloo 2 Naked Wanderer

    Yes i did update the server, Then i started it and the plugins didn´t work.
     
  12. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Okay, and what does the oxide.version console command show?
     
  13. Baloo 2

    Baloo 2 Naked Wanderer

    I fixed it, The problem was that i patched the server before adding oxide in again. But thank you for helping me. Some plugins are a little bugged after update but i'll manage.
     
  14. The plugins in .cs doesnt work :( and in .json it work
     
  15. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Check your oxide/logs for errors.
     
  16. My browser download plugins in .cs but would have to download .json, you know how to fix it? (For that reason .cs not work)
     
  17. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    The .cs is the correct extension for most plugins, .json is not.
     
  18. Ty Man :D
     
  19. IAimToKill

    IAimToKill Naked Wanderer

    [SERVER v1.0.20] Started as service
    [SERVER v1.0.20] Running as service
    [SERVER v1.0.20] Got Message: Ready
    [SERVER v1.0.20] Got Message: Compile
    [SERVER v1.0.20] Console: Kits.cs(414,248): error CS1525: Unexpected symbol `end-of-file'

    [SERVER v1.0.20] Got Message: Exit
    [SERVER v1.0.20] Exit received.
    [SERVER v1.0.20] Connection closed.
    [SERVER v1.0.20] Shutdown

    Help me?
     
  20. Wulf

    Wulf Community Admin Community Admin Oxide Developer

    Download the plugin, it looks like your copy got corrupted somehow.